Tájékoztató a rendelőről

A vállalkozásként működtetett nőgyógyászati magánrendelés programjának lényegét két szóval lehetne összefoglalni: megelőzés és gyógyítás. Mindez vonatkozik a nőgyógyászati ellátásra és a várandósok gondozására is. A rendelésen megjelenő páciensek, amikor rákszűrésre jelentkeznek, általában panasz és tünetmentesen jelennek meg, amikor valójában nem a kialakult rákot „szűrjük”, hanem a rák kialakulását megelőző, korai állapotot, aminek felismerésével és ellátásával ténylegesen megelőzzük a rosszindulatú daganat kialakulását.

A hüvelyi vizsgálattal, a méhnyak kolposcópos megtekintésével, a cytológiai mintavétellel, a kiegészítő ultrahang vizsgálattal, az emlők vizsgálatával komplex nővédelmi szűrést végzünk. Amennyiben a páciens valóban betegségre utaló panaszokkal (pl. vérzészavarok, alhasi fájdalom, hüvelyi folyás) a korrekt diagnózis felállítása után adekvát gyógyszeres, vagy egyéb kezelésben részesítjük.

A várandósok gondozása során a rendszeres – általában havonkénti – megjelenés alkalmával az elvégzendő bimanuális(hüvelyi) vizsgálatot ultrahang vizsgálattal egészítjük ki, nyomon követve a magzat fejlődését, vagy amennyiben kóros eltérést találunk, gondoskodunk a magasabb szintű (kórházi vagy klinikai) ellátásról.

A magánrendelő működését nagyban segítő szakképzett asszisztenciával egyúttműködve alapvető célunk, hogy a rendelésünkön megjelenő páciensek őszintén, bizalommal, nyugodt légkörben mondhassák el panaszaikat, és a felmerülő kérdéseikre részletes válasz kaphassanak.

Felkészültségünkkel, több évtizedes kórházi tapasztalatainkkal, és szakmai múltunkkal a hozzánk forduló nőbetegek kezelését és gyógyítását lelkiismeretes hozzáállással és munkával kívánjuk biztosítani.
 

Elérhetőség

Mobil :+36 / 20-470-5111

FaceBook: https://www.facebook.com/authnogyogyaszat

Cím és levelezési cím: 8000, Székesfehérvár, Szent István tér 11.

FACEBOOK